HAVRAN'DA OKULLAR HAYAT BULSUN PROJESİ"

HAVRAN

Havran ilçesi Şehit Eyüp Karataş Ortaokulu ile Havran Halkeğitimi Merkezi Müdürlüğünün ortak yürüttüğü Okullar Hayat Bulsun Projesi”nin yaz kursları devam ediyor.

Havran ilçesi Şehit Eyüp Karataş Ortaokulu ile Havran Halkeğitimi Merkezi Müdürlüğünün öğrencilere yönelik 6 dalda ortak yürüttüğü “Okullar Hayat Bulsun Projesi”nin yaz kursları büyük ilgi gördü.

Havran Halkeğitimi Merkezi Müdürlüğü ile Şehit Eyüp Karataş Ortaokulunun ortak yürüttükleri “Okullar Hayat Bulsun Projesi” ile Gitar, Keman, Bağlama, Halkoyunları, Teakwando ve İngilizce öğrenimi yaz kurslarının büyük ilgi gördüğünü ve devam ettiğini söyleyen Şehit Eyüp Karataş Ortaokulu Müdürü Seyfullah Akaya, “Yaz kurslarımız başladı ve devam ediyor. Bu kurslar ile öğrencilerimizi internet köşelerinde ve sokaklarda boş vakit geçirmelerine de mani olmuş oluyoruz. Yaz aylarında öğrencilerin Kuran öğrenmek amacıyla camilere gitmeleri nedeniyle kurslarımız öğleden sonraları saat 14.00 da başlattık” dedi.

“Okullar Hayat Bulsun Projesi” ile çalışma yürütülen dalların kurs öğretmenleri Gitar dalında: Erhan Esen, Keman dalında: Hikmet Akpınar, Bağlama dalında: Tayfun Hakan Kağan, İngilizce dalında: Özgen Yılmaz, Teakwando dalında: Nazmi Güven ve Halkoyunları dalında ise Melih Sümerkan’ın görev aldıklarını açıklayan Müdür Seyfullah Akaya, projenin başarı ile devam ettiğini açıkladı. 

İstendiğinde farklı alanlarda da kursların açılabileceği bilgisini veren Müdür Akaya, projeye destek veren Havran İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk, Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu’na, Halkeğitim Merkezi ve Alternatif Hayat Derneğine teşekkür etti.  Enver DOLGUN 



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli